anchetaonline.ro

Un șofer a rămas pieton pentru 780 de zile după o cursă haotică prin trafic! S-a ales cu o amendă de 21.605 lei

de | 08.03.2023 12:03 | Știri, Eveniment, Național

Un șofer din Bacău a rămas fără permis pentru 780 de zile și a fost reținut de polițiști după ce a condus haotic prin trafic și a încălcat mai multe legi.

Evenimentul a avut loc la data de 26 februarie, în jurul orei 12:57, potrivit IJP Bacău, când polițiștii au făcut semn să oprească șoferului unui autoturism.

Șoferul nu numai că nu a oprit, dar a și accelerat, efectuând manevre de viraj stânga-dreapta și intrând pe contrasens.

În urma cercetărilor, s-a constatat că la volan se afla un tânăr de 19 de ani, din comuna Răcăciuni.
De asemenea, mașina condusă avea înmatricularea suspendată, însă avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare provizoriu ale unui altui autovehicul, cu valabilitate până la 02 aprilie 2020, conform Digi24.

Mai mult de atât, băiatul avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, începând cu data de 16 februarie 2023.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore la data de 6 martie, sancţionat contravenţional cu suma de 21.605 lei și a rămas pieton pentru 780 zile pentru încălcarea normelor rutiere.

 

Sursa Foto Digi24

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gonea cu 214 km/oră pe A1! Ce reacție au avut polițiștii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: