Şoferi prinşi băuți la volan, pe străzile din Argeș

de | 23.11.2023 19:15 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din județul Argeș au dat 165 de amenzi șoferilor care nu au respectat legea și regulile de circulație, în valoare de peste 30.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 permise de conducere și au retras 18 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați de polițiști se numără și doi bărbați care au fost prinși beți la volanul mașinii.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Arefu, care a fost depistat pe DN 7C, pe raza comunei Corbeni. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer „vesel” la volan a fost prins în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, în jurul orei 03:00, pe DN 7, pe raza localității Topoloveni. Bărbatul, un argeșean din Topoloveni,  de 46 de ani, consumase alcool, iar rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare mai mare decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, cei doi au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ambii bărbați s-au ales cu dosare penale și au rămas fără permisele de conducere, fiind reținute în vederea suspendării.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv știri.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu în Budeasa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arefu | Topoloveni