PNL Câmpulung și-a ales președintele. Senatorul Dănuț Bica prezent la eveniment

de | 23.11.2023 20:01 | Câmpulung Muscel, Politic

Comitetul de Coordonare Extraordinar al PNL Câmpulung s-a întrunit sâmbătă, 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,Tudor Mușatescu” pentru a alege noua conducere a organizației liberale din municipiu.
La eveniment a participat și senatorul Dănuț Bica care a postat astăzi în mediul online un mesaj dar și poze realizate în ziua de sâmbătă.
Alături de colegii noștri din Câmpulung au participat la acest eveniment Nicolae Ionel Ciucă, președintele Senatului României și al Partidului Național Liberal, Lucian Bode, secretarul general al PNL, Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Sebastian Burduja, ministrul Energiei, Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, alți invitați din conducerea națională a partidului, secretari de stat, primari PNL, consilieri județeni și locali liberali din județul Argeș”, a transmis senatorul Bănuț Bica în mediul online. 
Domnia sa anunță totodată faptul că în funcția de președinte al PNL Câmpulung a fost ales Norris Măgeanu, pe care l-a felicitat.
Despre el, senatorul Bica a spus că este un tânăr cu multe calități, apreciat de către comunitatea locală, membru al unei familii cunoscute și respectate în zonă, cu rădăcini adânci în istoria Câmpulungului.
În mesajul pe care l-am adresat cu acest prilej, ca și toți ceilalți vorbitori, l-am felicitat pe Norris Măgeanu atât pentru preluarea conducerii organizației locale a PNL, cât și pentru decizia de a se înscrie în competiția pentru câștigarea funcției de primar al municipiului. Este un tânăr cu multe calități, apreciat de către comunitatea locală, membru al unei familii cunoscute și respectate în zonă, cu rădăcini adânci în istoria Câmpulungului. Sunt convins că va fi un candidat de succes și un primar performant, cu viziune, forță, determinare și deschidere pentru abordări moderne, cu spirit de echipă. Iubește Câmpulungul și Muscelul și se gândește numai la cum poate schimba în bine lucrurile!
Succes, PNL Câmpulung!
Succes, Norris Măgeanu!
Prin noi înșine!”, a transmis pe pagina de Facebook, senatorul Dănuț Bica.
Foto: Facebook Bica Danut

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica