Copil de 4 ani, bătut de părinţi pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniţă

de | 23.11.2023 20:02 | Național, Eveniment

Caz șocant în Brașov. Un copil de doar patru ani a fost bătut de părinți pentru că nu ar fi fost cuminte la grădiniță.

 Incidentul revoltător s-ar fi petrecut în locuința acestora, în seara zilei de 20 noiembrie. Cei doi părinți şi-au lovit, în mod repetat, copilul cu palmele în zona feței, în zona lombară și în zona fesieră, cauzându-i leziuni traumatice semnificative. Aceste leziuni necesită un număr considerabil de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 20 noiembrie, în cursul serii, în timp ce se aflau în locuinţa situată în municipiul Braşov, pe motiv că avea un comportament neadecvat la grădiniţă, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, ambii în vârstă de 28 de ani, au agresat-o fizic pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 4 ani, care se afla în îngrijirea şi sub ocrotirea lor, lovind-o în mod repetat cu palmele în zona feţei, în zona lombară şi în zona fesieră, fiindu-i astfel provocate ample leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de zile de îngrijiri medicale”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Potrivit digi 24.ro, copilul a fost iniţial internat la spital, iar ulterior a fost dus la un centru pentru minori din sistemul de protecţie.

Mama copilului a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile, iar tatăl a ajuns după gratii, în arest preventiv, tot pentru 30 de zile.

Ambii sunt cercetaţi pentru violenţă în familie, sub forma loviturilor sau a altor violenţe.

Admite propunerea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov (…), dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpata T.D., cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. (…), pe durata arestului la domiciliu, inculpata va trebui să respecte următoarele obligaţii: a) sa se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată; b) să nu comunice cu persoana vătămată T. A-C. (…) să nu se apropie de persoana vătămată T. A-C. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului T.A.C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, (…), pentru o perioadă de 30 zile”, se arată în Hotărârea instanţei.

Foto descriptiv jurnalfm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Şoferi prinşi băuți la volan, pe străzile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov