Legea pensiilor adoptată de Parlament

de | 21.11.2023 10:03 | Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica a postat un mesaj pe pagina de socializare în care anunță faptul că legea pensiilor a fost adoptată de Parlament.
PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor. Salut votul pozitiv dat în plenul Camerei Deputaților – cu contribuția parlamentarilor PNL. Traseul acestui act normativ s-a derulat în procedură de urgență, pentru ca pensiile mărite să ajungă la oameni cât mai repede posibil.
Trebuie precizat faptul că PNL a majorat punctul de pensie de trei ori în ultimii patru ani.
Ca liberali, vrem ca seniorii României să aibă nivelul de trai pe care îl merită, după o viață de muncă. Întotdeauna am susținut că orice majorare trebuie să se realizeze în perfectă aliniere cu bugetul consolidat al statului, aceasta fiind cheia sustenabilității oricărei creșteri a pensiilor. În ultimii patru ani, PNL a majorat punctul de pensie de trei ori – de la 1265 lei, la 1785 lei.”,  a declarat președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, citat de senatorul Bica. 
Foto: Facebook Bica Danut

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica