Dănuț Bica prezent la Curtea de Argeș. Cosmin Petrescu și-a lansat candidatura pentru funcția de primar

de | 20.11.2023 14:03 | Județean, Politic

Senatorul Dănuț Bica a fost prezent duminică, 12 noiembrie, la Centrul de Cultură și Arte ,,George Topîrceanu”, acolo unde a avut loc lansarea candidaturii pentru funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș a lui Cosmin Petrescu, președintele organizației locale a PNL.
La eveniment au participat peste 400 de persoane.
Bica la Curtea de Arges
Alături de senatorul Dănuț Bica și de liderul PNL Curtea de Argeș au fost de asemenea și Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Nancu, președintele Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, secretari de stat, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali PNL.
Bica la Curtea de Arges
Mesajul lui Cosmin Petrescu s-a axat pe ideea unui oraș cu un nivel de trai ridicat, cu viață socială intensă, în care oamenii să facă sport, să fie sănătoși, să constituie o comunitate unită, unde afacerile să prospere și să primească suport din partea autorităților, informează Dănuț Bica.
Foto: Facebook Bica Danut

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica