Șoferi prinși de polițiștii din Pitești – cu 155 de km/h! Au rămas pietoni!

de | 11.09.2023 15:13 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au prins, în cursul zilei de ieri, duminică, 10 septembrie, un tânăr de 21 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 65B.

Tânărul argeșean a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 155 de km/h, el aflându-se pe un sector de drum cu o limită de viteză de 90 de km/h.

Șoferul s-a ales, în urma faptei, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut , fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Totodată, tânărul nu a fost singurul depistat de polițiști ieri, după ce a încălcat limita de viteză.

Este și cazul unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Pitești, care a fost prins de polițiștii Biroului Rutier Pitești în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN 65B.

Și acesta a fost înregistrat, de asemenea, de aparatul RADAR cu viteza de 155 de km/h, tot pe un sector de drum cu o limită de viteză de 90 de km/h.

Și piteșteanul în cauză s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat prins drogat la volan pe A1! S-a ales cu dosar penal!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 65B | Pitești | Poiana Lacului

Ultimele articole