Bărbat prins drogat la volan pe A1! S-a ales cu dosar penal!

de | 11.09.2023 14:09 | Știri, Eveniment

Polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Ramnicu Vâlcea au prins, pe A1, un bărbat din București, drogat la volan.

Bucureșteanul se deplasa pe sensul de mers către București, iar spre ghinionul lui, acesta a fost testat de către organele de lege cu aparatul DrugTest, rezultând că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru a se i se recolta probe biologice de sânge și urină, în scopul confirmării prin analize de laborator a substanței a cărei prezență a fost detectată.

Bucureșteanul s-a ales cu dosar penal conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce al conducătorului auto a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

 

Descriptiv.

Sursă foto: Facebook Direcția Regională de Drumuri și Poduri București.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jandarmii argeșeni au fost prezenți în cadrul a 14 școli din județ!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole