Jandarmii argeșeni au fost prezenți în cadrul a 14 școli din județ!

de | 11.09.2023 13:06 | Știri, Lifestyle

Jandarmii din Argeș au fost prezenți în cadrul a 14 unități de învățământ, de pe teritoriul întregului județ. Astfel, este vorba despre 11 licee și 3 școli gimnaziale ce vor fi supravegheate de jandarmii argeșeni în acest an școlar.

Jandarmii din Arges au fost prezenți astăzi, luni, 11 septembrie, alături de elevi, părinți şi cadre didactice, și toti cei care au participat la festivitățile de deschidere a noului an şcolar.

Jandarmeria Argeș va asigura, în anul școlar 2023-2024, măsurile de ordine și siguranță publică la 14 unități de învățământ din Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Costești și Topoloveni.

Jandarmii argeșeni vor continua, pe parcursul întregului an școlar, acțiunile de informare și prevenire, atât independent, cât și în sistem integrat, împreună cu reprezentanți ai Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Instituției Prefectului, Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Argeș și ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș.

IJJ Argeș transmite:

Pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor, jandarmii argeșeni vor avea următoarele priorităţi:

-prezenţa atât în zona unităţilor şcolare, cât și pe traseele de deplasare ale elevilor, pentru descurajarea oricăror încercări de încălcare a normelor de convieţuire socială precum și a celorlalte norme legale;

-desfăşurarea unor activităţi de informare a elevilor, precum şi de prevenire a violenţei, a delincvenţei juvenile, promovarea şi respectarea drepturilor omului, prevenirea criminalităţii stradale, folosirea responsabilă a reţelelor de socializare etc..

Jandarmeria Argeș transmite tuturor mult succes în noul an școlar.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Mașină înghițită de flăcări în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Pitești | Topoloveni

Ultimele articole