Pentru șoferii care-și schimbă domiciliul. Certificatul de înmatriculare al mașinii, preschimbat

de | 09.04.2023 14:21 | Știri, Administrație, Național

Util. Șoferii care-și schimbă domiciliul trebuie să preschimbe certificatul de înmatriculare al mașinii deținute în cel mult o lună.

Codul rutier stabilește că, în situația în care apar schimbări în legătură cu datele de identificare a unui vehicul sau cele ale proprietarului acestuia, adică inclusiv în situația în care deținătorul unei mașini își schimbă domiciliul, certificatul de înmatriculare al respectivului vehicul trebuie preschimbat în termen de 30 de zile de la data la care a intervenit, potrivit celor de la avocatnet.ro. Astfel, potrivit sursei citate, atunci când apar schimbări legate de datele mașinii sau datele proprietarului unui vehicul, de exemplu, numele sau adresa de domiciliu, certificatul de înmatriculare trebuie schimbat. În acest sens, deținătorii de vehicule trebuie să se adreseze serviciilor regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simfonia Lalelelor 2023. Bebelușii deschid ”Parada Florilor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: