Șoferiță bătută de zeci de indivizi de etnie romă!

de | 07.06.2022 21:14 | Știri, Eveniment, Național

O șoferiță de 31 de ani, din Baia Mare, a fost agresată fizic, duminică, de câteva zeci de persoane. Motivul fiind acela că a lovit cu mașina un copil care traversa fără să se asigure. Femeia s-a adăpostit într-un magazin și a sunat la 112, dar oamenii au bătut-o și i-au distrus mașina. Nu în cele din urma, și magazinul în care aceasta încerca să se ascundă, a fost distrus, scrie vasiledale.ro.

Tânăra a oprit brusc mașina pentru a-i acorda copilului primul ajutor și a suna la 112. Cel mic, în vârstă de 6 ani, a ieșit fără să se asigure dintre mașinile parcate. La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, care l-a preluat și l-a transportat conștient la Spitalul Județean de Urgență Maramureș.

După producerea acestui eveniment, zeci de persoane de etnie romă s-au strâns pentru a-i da șoferiței o lecție. Femeia, speriată, a încercat să se adăpostească într-un magazin.

Atacatorii au distrus magazinul în care aceasta se afla, dar și mașina femeii. De asemenea, a fost nevoie de intervenția a opt echipaje de poliție și trei de jandarmi pentru a-i potoli pe agresori.

Ieri seară, la ora 19.40, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe strada Păltinișului din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 6 ani din Seini, aflat în calitate de pieton, a fost surprins și accidentat de către un autoturism, condus de o femeie de 31 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale.
Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

Evenimentul rutier a degenerat într-un un scandal, motiv pentru care la locul producerii s-au deplasat mai multe echipaje de ordine publică și jandarmerie, care au reusit aplanarea conflictului.

Polițiștii au constatat faptul că, mai multe persoane, aflate în apropiere, au provocat distrugeri autoturismului implicat în accidentul rutier, după producerea acestuia.

În continuare, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment și stabilirea cu exactitate a faptelor”, a transmis IPJ Maramureș.

Sursa foto protv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Băsescu s-a mutat în complexul Arcadia, dezvoltat de Vali Vișoiu și Dan Șucu (Mobexpert)!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: