Băsescu s-a mutat în complexul Arcadia, dezvoltat de Vali Vișoiu și Dan Șucu (Mobexpert)!

de | 07.06.2022 21:00 | Știri, Economic, Județean

Dat afară din vila de protocol de pe str. Gogol din București, după ce instanța l-a declarat colaborator al Securității, fostul președinte, Traian Băsescu, și-a achiziționat un apartament în care s-a mutat zilele trecute alături de soția sa, Maria.

Deși inițial actualul europarlamentar a declarat că va ține cont de costuri și că își va închiria sau cumpăra o locuință cu 3 camere (deoarece utilitățile sunt tot mai scumpe), care să fie aproape de piață și metrou, familia Băsescu se mută până la urmă într-un complex rezidențial de lux din zona Domenii, București, supra-numit și ”tărâmul fericirii”.

Fostul președinte și-a cumpărat ultimul penthouse disponibil în imobilele construite în imensul complex rezidențial. Conform specialiștilor din piața imobiliară, valoarea noii achiziții a președintelui este undeva în jurul sumei de 550.000 de euro!

 

penthouse base - Băsescu s-a mutat în complexul Arcadia, dezvoltat de Vali Vișoiu și Dan Șucu (Mobexpert)!

Suntem onorați de alegerea făcută de domnul președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii.
Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.
Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul.”, este mesajul  postat pe pagina oficială a dezvoltatorului imobiliar Arcadia. 

Conargul lui Valentin Vișoiu – implicat încă de la bazele proiectului Arcadia

Arcadia Apartments este primul proiect imobiliar în care s-a implicat Dan Șucu, fondatorul și deținătorul Mobexpert, proiect inițiat în 2017 după ce – împreună cu omul de afaceri argeșean Vali Vișoiu – a achiziționat un teren de 3 ha la un preț de 18 milioane de euro, de la un grup de investitori israelieni, lângă sediul Mobexpert Pipera. Ca dezvoltatori ai ansamblului din Pipera figurează firmele DVD Residential Imobiliare și Conadi, aceasta din urmă ocupându-se și de vânzări, iar antreprenorul general a fost chiar firma Conarg.

visoiu dansucu - Băsescu s-a mutat în complexul Arcadia, dezvoltat de Vali Vișoiu și Dan Șucu (Mobexpert)!

Omul de afaceri argeșean Vali Vișoiu și partenerul său din sectorul imobiliarelor, Dan Șucu, fondatorul Mobexpert

Vali Vișoiu are o legătură mai veche cu familia Băsescu. Radu Pricop, fostul soț al fiicei celei mari, Ioana, i-a fost partener de drum lui Vișoiu în spețele cu ANRP.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Valentin Vișoiu

Ultimele articole