Șoferiță bătută de un piteștean de 45 de ani, după un incident în trafic

de | 22.09.2023 15:50 | Județean, Eveniment

Scene de groază în Pitești, în amiaza-mare. După un incident în trafic, o șoferiță nu a fost lăsată să plece de la locul evenimentului, Mai mult, ea a fost bătută de un bărbat recalcitrant de 45 de ani din Pitești.

Incidentul nefericit a avut loc pe 12 septembrie, în jurul orei 16:00.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 12 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, bărbatul în cauză ar fi avut un incident în trafic cu conducătoarea unui alt autoturism, în cadrul căruia i-ar fi blocat înaintarea, după care ar fi lovit pe conducătoarea auto, provocându-i leziuni.”, transmite IPJ Argeș

Poliția a fost alertată imediat de acest eveniment șocant și în cauza a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În cursul zilei de ieri, 21 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au continuat cercetările, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani din Pitești a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 22 septembrie, piteșteanul va fi dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe DN 73, în Micești! Două mașini implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești