Șoferița de 21 de ani care a intrat într-un cap de pod la 4 dimineața – era beată!

de | 25.09.2022 10:36 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Update

Conform IPJ Argeș, accidentul provocat în cursul nopții trecute, la ora 04.00 dimineața,  în comuna Moșoaia, a avut loc din cauza participantei la trafic. Din primele informații, se pare că fata, de 21 de ani, consumase băuturi alcoolice

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice, conform art. 337 din Codul Penal. De asemenea, a fost dispusă măsura administrativă de suspendare a dreptului de a conduce, fiind emisă dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, anunță IPJ Argeș.

Știre inițială

Un grav accident rutier a avut loc, în cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.00, pe raza comunei Moșoaia, sat Smeura, acolo unde un autoturism a intrat într-un cap de pod.

Autoarea evenimentului ar fi fost o tânără de 21 de ani, șoferița mașinii care a fost grav avariată. Autoturismul a fost singurul implicat.

Totodată, la fața locului s-au deplasat echipajele de salvare pentru acordarea primului ajutor dar și transportul la o unitate medicală în caz de nevoie și s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor întrucât erau scurgeri de lichide combustibile.

Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin în vârstă de 21 de ani, care ulterior nu a avut nevoie de transport la spital.

 

 

Foto ePitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Un autoturism răsturnat în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD

Ultimele articole