Șoferiță drogată la volan! Alți tineri – depistați cu droguri într-un bar din Pitești

de | 17.07.2022 14:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

Polițiștii argeșeni au continuat, în acest weekend, acțiunile pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri.

Astfel, au fost desfășurate verificări în mai multe localități.

Polițiștii rutieri au folosit, în acest sens, aparatele DrugTest și etilotest. Sâmbătă dimineața, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier Pitești, au prins o șoferiță de 37 de ani, din din Bragadiru, județul Ilfov, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Drăganu, în timp ce se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Femeia a fost testată, inițial,cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Însă, testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul nu a fost același. Șoferița fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

Aceasta s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Verificări în barurile din Pitești

Totodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au desfășurat o acțiune, în Pitești, pentru prevenirea și combaterea consumului și deținerii de substanțe interzise.

Astfel, două baruri din Pitești au fost „călcate” de oamenii legii, iar în urma controalelor, doi tineri au fost prinși cu droguri asupra lor.

Polițiștii au verificat două locații de pe raza municipiului Pitești, activitate în urma căreia au fost depistate două persoane, care dețineau asupra lor substanțe cristaline sub formă de pulbere, susceptibile a fi droguri.
Ca urmare a celor constatate, pachețelele cu substanțe au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Oamenii legii amintesc că există ricuri majore la care se expun cei care aleg să consume droguri sau alcool.

Polițiștii argeșeni atrag atenșia asupra pericolului reprezentat de consumul de alcool sau de substanțe cu efect psihoactiv, știută fiind influența negativă asupra sănătății, predispoziția spre un compotament reprobabil, dar mai ales implicațiile legale pentru conducătorii auto și nu numai”, adaugă IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adjunctul IPJ Florin Mocanu și alți 11 polițiști – băgați în anchetă disciplinară după un control IGPR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bragadiru | Drăganu | Drumul Național 7 | Ilfov | Pitești

Ultimele articole