anchetaonline.ro

Fără permis și băut la volan! Inconștiență maximă

de | 17.07.2022 14:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Inconștiență maximă a unui argeșean de 45 de ani, din localitatea Beleți-Negrești. Acesta a fost prins de polițiștii de ordinte publică din orașul Topoloveni, în timp cce conducea o mașină pe DJ 702, în Topoloveni, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Mai mult, fiind verificat cu aparatul etilotest, a reieșit că bărbatul consumase alcool. Valoarea a fost mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel, fiind sancționat contravențional.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar verificările continuă în ceea ce îl privește pe argeșean.

Nu este singurul șofer care a decis să urce la volanul mașinii, după ce a consumat câteva pahare de alcool. Printre cei „premiați” de polițiști se află și un bărbat de 54 de ani, din Curtea de Argeș, prin băut la volanul mașinii în timp ce se deplasa pe strada Progresului din localitate. Pentru că valoarea, în urma testării cu eltilotestul, a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În urma inconștienței sale, și el s-a ales cu dosar penal. De asemenea, permisul i-a fost reținut.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferiță drogată la volan! Alți tineri – depistați cu droguri într-un bar din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: