anchetaonline.ro

Șoferița care a ucis patru muncitori la Iași conducea cu 148 de km/h. Avea o alcolemie record

de | 12.07.2022 11:30 | Știri, Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI, 12 iulie 2022:

Informații noi apărute în cazul șoferiței care a ucis patru muncitori la Iași.

Conform raportului de expertiză dinamică, femeia conducea cu o viteză extrem de mare,de 148 de km/h. De asemenea s-a aflat faptul că în momentul accidentului avea o alcoolemie de 1,13.

Șocant este faptul că aceasta  într-o declarație a precizat ca ea nu știe de ce a fost reținută pentru că ea nici măcar nu a fost la locul accidentului.

 

Vorbim despre o viteză excesivă, nici nu putea să evite în vreun fel accidentul acolo. O arată foarte clar expertiză că avea 148 de km/h şi alcoolemie de 1,13. Asta înseamnă în mod clar că nu ar fi putut să evite în niciun caz, şi din pricina alcoolemiei, dar şi din cauza vitezei, accidentul.

Îşi aduce aminte faptul că prima dată s-a izbit în peretele din curba aceea şi ulterior s-a proiectat maşina ei în cei patru muncitori care au decedat.

Halucinantă este declaraţia pe care a dat-o la un moment dat în cursul urmăririi penale. Dacă vă vine să credeţi, spune că ea nici măcar nu a fost la faţa locului şi a doua zi nu a înţeles de ce a fost arestată preventiv de judecători. Este clar că în momentul de faţă a încercat să joace şi cartea nebuniei, am mai spus lucrul acesta. Ştim că i s-a făcut expertiza la Săpoca şi a fost declarată ca având discernământ, nu diminuat, ci discernământ integral în momentul în care a consumat băuturile alcoolice, s-a urcat la volan şi a gonit cu acea viteză pe străzile din Iaşi. Probabil că nu peste mult timp o să vedem deja dosarul trimis în instanţă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, conform antena3.

 

Reamintim faptul că potrivit expertizei psihiatrice șoferița care a  în luna  patru  la , avea discernământ în momentul producerii accidentului.

Mai multe detalii despre acest caz puteți citi pe anchetaonline.ro:

Informații noi în cazul șoferiţei care a omorât patru muncitori. Ce spun specialiștii

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași