Șoferițe din Pitești- sancționate de polițiști! Ce au făcut femeile

de | 24.02.2023 19:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Șoferițe din Pitești- sancționate de polițiști! Ce au făcut femeile

Polițiștii rutieri din județul Argeș au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor de circulație pe drumurile publice.

Printre persoanele sancționate de oamenii legii se numără și o tânără de 29 de ani, din Pitești, care în timp ce conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu nu a oprit la una dintre trecerile de pietoni pentru a acorda prioritate de trecere unor persoane angajate regulamentar în traversare pe marcajul pietonal.

Șoferița a fost sancționată cu 870 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

De asemenea, o altă șoferiță din Pitești, care conducea o mașină pe DN7, în localitatea Călinești, a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Astfel, femeia a primit o amendă de 1.305 lei și a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

Foto descriptiv BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un argeșean a trimis mesaje de amenințare unui polițist, după l-a lăsat fără permisul de conducere

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: