Șoferul beat care a fugit de Poliție și a lovit două mașini, în Pitești- REȚINUT

de | 08.12.2022 15:29 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Șoferul beat care a fugit de Poliție și a lovit două mașini, în Pitești, în cursul zilei de duminică, 4 decembrie, a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Pitești, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Amintim că acesta a fost observat în trafic de către un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care se afla în patrulare pe strada Plopilor, în timp ce se deplasa haotic și a lovit un autoturism parcat. Deși polițiștii i-au făcut semn să oprească, piteșteanul nu s-a conformat și a început o urmărire ca în filme, ulterior, șoferul lovind încă un autoturism în încercarea de a scăpa de polițiști.

Șoferul a fost blocat de polițiști, dar pentru că era foarte agitat, a fost încătușat și condus la sediul poliției pentru audieri.

Acum, în urma faptei sale, bărbatul va petrece 24 de ore în arest, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Încătușat după ce a condus haotic și a lovit 2 mașini în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole