Un hoț a spart casa unei femei din Ștefănești și i-a furat 15.500 de lei! A fost arestat pentru 30 de zile

de | 08.03.2024 17:13 | Știri, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, în urma cercetărilor s-a constatat că un bărbat de 27 de ani, din Stolnici, ar fi spart locuința unei femei din Ștefănești, în cursul zilei de 19 februarie, în jurul orei 13:30.

Prin violență, bărbatul a furat dintr-o geantă aflată într-un dulap, suma de aproximativ 15.500 de lei, după care s-ar fi făcut dispărut.

Reamintim faptul că, la data de 20 februarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, transmite IPJ.Argeș.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv inroman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: