Speriată de trafic, o femeie și-a pus soțul să conducă, deși știa că nu are permis de conducere

de | 05.09.2023 08:34 | Național, Eveniment

Un weekend la munte s-a transformat într-un coșmar pentru un cuplu. Cei doi soți s-au ales cu dosare penale, după ce mașina în care se aflau a fost trasă pe dreapta de polițiști.

Speriată de traficul din Predeal, o bucureșteancă i-a cerut soțului să conducă el o bucată de drum, deși știa că acesta nu deține permis de conducere, relatează Biz Brașov.

Soțul ei s-a conformat și a trecut la volan. Cursa nu a durat mult pentru că au fost opriți în trafic pentru control.

Incidentul a avut loc duminică, în Predeal. Polițiștii au tras pe dreapta un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani din București. Când i-au cerut documentele la control și l-au verificat în baza de date, oamenii legii au constatat că persoana aflată la volanul autovehiculului oprit nu posedă permis de conducere.

Potrivit sursei citate, întrebat de ce a urcat la volan fără să aibă acest drept, șoferul de ocazie le-ar fi spus polițiștilor că soția lui deține permis de conducere, dar  are o experiență scăzută în trafic și pentru că s-a speriat configurația drumului, i-a cerut lui să conducă o bucată de drum.

Soțul ascultător a vrut să-și ajute soția speriată, dar acum s-au ales amândoi cu dosare penale: el pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar ea pentru încredințarea vehiculului spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

foto descriptiv: Guliver/Getty Images

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean fără permis – prins beat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Predeal