MASTER GRATUIT pentru tinerii din Mioveni!

de | 05.09.2023 09:05 | Mioveni, Cultur─â

  • Master gratuit!
Facultatea de Inginerie Industrial─â ╚Öi Robotic─â propune tinerilor din Mioveni, pentru cel de-al 13-lea an consecutiv, programul de master CONCEP┼óIE ┼×I MANAGEMENT ├ÄN PRODUCTIC─é(CMP). Vestea bun─â a fost transmis─â de reprezentan╚Ťii Prim─âriei Mioveni.
master Mioveni
 
Ce trebuie s─â ╚Ötie tinerii interesa╚Ťi? Faptul c─â CMP este un program de masterat de tip complementar ┼či este destinat absolven┼úilor studiilor de licen┼ú─â (3 sau 4 ani), din domeniile: inginerie industrial─â, economic, inginerie ╚Öi management. Acesta este adaptat cerin┼úelor pie┼úei actuale din Rom├ónia, orientat fiind ├«n special pe implementarea ┼či utilizarea tehnicilor de management, concep╚Ťia de produse sau servicii noi ┼či cre┼čterea performan┼úelor organiza┼úionale prin inovare.
Pot candida absolven╚Ťi cu diplom─â de licen╚Ť─â ai ciclului de studii universitare de licen╚Ť─â (conform Legii nr. 288/2004), absolven╚Ťi cu diplom─â de licen╚Ť─â sau echivalent─â a studiilor universitare de lung─â durat─â (conform Legii nr. 84/1995, republicat─â, cu modific─ârile ╚Öi complet─ârile ulterioare), precum ╚Öi absolven╚Ťi cu studii efectuate ├«n str─âin─âtate ╚Öi recunoscute conform normelor legale ├«n vigoare.
Mai afl─âm faptul c─â ├«n cadrul programului se utilizeaz─â baza material─â asigurat─â de departamentul Robo╚Ťi ╚Öi Sisteme de Produc╚Ťie din Facultatea de Inginerie Industrial─â ╚Öi Robotic─â ╚Öi de facilit─â╚Ťile de cercetare asigurate prin Centrul Na┼úional de Cercetare a Performan┼úelor Sistemelor Tehnologice ÔÇô CNCPST-Optimum.
Masteratul este organizat ├«n colaborare cu Academia Oamenilor de ┼×tiin┼ú─â din Rom├ónia ÔÇô sec┼úia VI ┼×tiin┼úe Tehnice, Academia de Studii Economice ╚Öi cu Centrul de Formare Profesional─â Continu─â din Mioveni-Arge╚Ö.
Important! Sunt eligibili, pentru acest program, to╚Ťi candida╚Ťii cu domiciliul ├«n ora╚Öul Mioveni, indiferent de medie ╚Öi de domeniul de licen╚Ť─â!
master gratuit Mioveni
Nu rata╚Ťi perioada de ├«nscriere care se termin─â ├«n data de 15 septembrie 2023,.
Examenul va fi sub forma unui interviu on-line ce va avea loc în data de 18 septembrie, la ora 14.00

Care sunt avantajele?
  • Candidatii vor ocupa un loc finan╚Ťat de la bugetul de stat, pentru anul universitar 2023-2024;
  • Taxa de ├«nscriere este de 100 lei;
  • Admitere on-line;
  • Actele se vor ├«ncarca on-line.
Actele necesare sunt urm─âtoarele:
1) Fi┼ča de ├«nscriere tip (├«n fi┼ča de ├«nscriere nu se admit modific─âri, ad─âugiri sau ┼čters─âturi);
2) Dou─â fotografii, realizate recent, pe h├órtie fotografic─â, color, format 3├Ś4 cm;
3) Diploma de bacalaureat, în original;
4) Diploma de licen┼ú─â/inginer sau echivalent─â acesteia, ├«n original (candida┼úii din promo┼úia 2023 pot fi ├«nscri┼či ┼či pe baza adeverin┼úei de absolvire ├«n original, cu precizarea mediei generale a anilor de studii ┼či a mediei de la examenul de diplom─â/licen┼ú─â);
5) Foaia matricolă/suplimentul la diplomă în original, numai în cazul în care se prezintă diploma de licenţă/inginer;
6) Certificatul de na┼čtere, ├«n copie;
7) Adeverinţă medicală tip, eliberată de un cabinet medical, din care să rezulte că solicitantul este apt medical pentru specializarea la care candidează;
Certificatul de căsătorie, în copie (numai dacă este cazul schimbarii numelui);
9) Buletin/carte de identitate, în copie;
10) Plata taxei de admitere (on-line)
Dosar plic (in care vor fi incluse toate documentele de mai sus).
Actele vor fi duse la secretariatul facultatii, înainte de începerea anului universitar, conform unei proceduri stabilite la nivel de facultate.
Toate informa╚Ťiile sunt disponibile ╚Öi pe https://upb.ro/admitere/admitere-masterat .
Responsabil masterat CMP: Prof.univ.dr.ing. Miron Zapciu
E-mail: miron.zapciu@upb.ro

Citi╚Ťi, de asemenea, pe┬áanchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni