Tragedia de la Crevedia! Încă o persoană rănită a murit la spital

de | 05.09.2023 09:22 | Național, Eveniment

Crește bilanțul victimelor în cazul tragediei din Crevedia. Încă o persoană internată cu arsuri grave în urma deflagrației a murit marți dimineață. Este vorba despre unul dintre angajații nepalezi ai stației GPL.

Bărbatul avea aproximativ 30 de ani și era internat la spitalul Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București. Acesta se afla într-o stare foarte gravă, fapt care nu a permis transferul său în străinătate, relatează antena3.ro

În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat.

Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei.”, a transmis Ministerul Sănătății, marți.

Cetățeanul din Nepal avea arsuri de peste 90% din suprafața corpului. El este unul dintre cei trei mari arși care nu a putut fi transferat la un spital din străinătate.

Astfel, bilanţul exploziei de la Crevedia ajunge la cinci morţi, iar, în prezent, în spitalele din Capitală se mai află 14 răniți: șase sunt la Spitalul Floreasca, doi la Bagdasar Arseni, cinci la Spitalul de Arsuri și unul la Spitalul Universitar.

De asemenea, 12 pacienți au fost transferați în străinătate.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Crevedia