anchetaonline.ro

„Spiridușii Moșului există!” Pregătiri intense în Pitești

de | 25.11.2022 12:21 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Pregătirile pentru deschiderea Târgului de Crăciun, din Pitești, au început. Municipiul va îmbrăca haine de sărbătoare, iar în acest sens, „spiridușii” Moșului s-au pus pe treabă.

Primăria Municipiului Pitești anunță că se lucrează intens în centrul orașului, cu scopul ca totul să fie pregătit până la data de 30 noiembrie. Cei care contribuie la aducerea magiei cu ocazia sărbătorii sunt angajații Societății Salpitflor Green SA.

craciun pitesti 2 - „Spiridușii Moșului există!” Pregătiri intense în Pitești

În culise are loc, de cele mai multe ori, adevărata magie, prin care iau naștere elementele ce vor împodobi spațiile publice ale Piteștiului. Decorațiunile confecționate de creatorii, grădinarii, floricultorii din cadrul Societății Salpitflor Green SA ajung, astfel, să încânte piteștenii, dar și pe vizitatorii orașului nostru.
Ei sunt oamenii care înfrumusețează, așa cum știu ei cel mai bine, municipiul Pitești.

Spiridușii Moșului există!”, a transmis Primăria Municipiului Pitești.

craciun pitesti 1 - „Spiridușii Moșului există!” Pregătiri intense în Pitești

Foto Facebook Primăria Municipiului

Târgul de Crăciun va fi deschis miercuri, 30 noiembrie, la ora 18:00, de sărbătoarea Sfântului Andrei iar invitat special este Ducu Bertzi, ale cărui colinde vor răsuna în centrul orașului. Odată cu acest eveniment, va avea loc și aprinderea luminițelor festive.

craciun pitesti 3 - „Spiridușii Moșului există!” Pregătiri intense în Pitești

Foto Facebook Primăria Municipiului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: