anchetaonline.ro

Anunț ANM. Iată cum va fi vremea de Crăciun

de | 25.11.2022 11:21 | Știri, Național

Dacă așteptați Crăciunul cu gândul la zăpadă, ei bine… rămâneți cu gândul. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) vine cu o nouă avertizarea de vreme rece, dar fără zăpadă. Dacă vreți un Crăciun alb, atunci puteți da o fugă la munte.

Potrivit prognozei meteo pentru următoarele patru săptămâni emisă de ANM finalul lunii noiembrie și începutul lui decembrie vine cu temperaturi mai scăzute. În prima săptămână prognozată, adică până pe data de 05 decembrie vremea va fi rece, însă sunt șanse mari să scăpăm de ploi.

Moș Nicolae vine cu frig

Moș Nicolae vine cu temperaturi deosebit de scăzute pentru această perioadă. Până pe data de 12 decembrie temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, deci ar fi bine să ne îmbrăcăm mai gros pentru că vine frigul. Sunt așteptate precipitații, dar apropiate de cele normale pentru această perioadă. În perioada 12 – 19 decembrie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-est, iar ploile vor fi în cantități normale pentru mijlocul lunii decembrie.

Se anunță un Crăciun gri

Cei care stau acasă de Crăciun ar fi bine să se acomodeze din timp cu gândul că nu vom avea zăpada la geam. Doar în zonele de munte o găsiți. La nivelul județului Argeș temperaturile se încadrează în mediile perioadei. Meteorologii estimează că temperaturilor vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în nord-estul țării. Nu sunt excluse nici precipitațile, care se anunță apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Sursa foto: Botosani News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

UNTOLD 2023: Imagine Dragons vine în România!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: