SPIRITO – magazinul de vinuri pentru toate evenimentele din viaţa ta!

de | 20.02.2024 13:40 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

  • S-a deschis în incinta Ramada Piteşti!

Într-o notă elegantă, aşa cum este şi conceptul, la parterul hotelului Ramada Piteşti s-a deschis „Spirito”, un magazin de vinuri şi băuturi spirtoase rafinate, un mix perfect de artă, arome şi gusturi nobile alese pentru a încânta simţurile. Iniţiatorii acestui proiect, Alex Vintilă şi Florin Dumitru, aduc la Piteşti un nou concept de magazin de vinuri, în care licorile să își spună într-un mod prietenos și accesibil povestea, astfel încât toate categoriile de consumatori – cunoscători și neinițiați – să se poată bucura în egală măsură de experiența vinului. Mai mult, „Spirito” vine şi cu elemente de noutate în Argeş.

LOGO SPIRITO - SPIRITO – magazinul de vinuri pentru toate evenimentele din viaţa ta!

Magazinul Spirito este deschis 24 de ore din 24 şi oferă clienţilor din Piteşti şi posibilitatea livrării la domiciliu. De asemenea, Spirito poate oferi clienţilor vinurile, dar şi alte băuturi alcoolice pentru toate tipurile de evenimente private” – declară Alexandru Vintilă.

„Spirito” a fost inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute, într-o atmosferă selectă, intimă, artizanii acestui magazin dorind să aibă alături la început de drum familia, prietenii şi colaboratorii apropiaţi.

vin magazin spirito

 

Ai nevoie de un cadou rafinat? Vrei să îţi surprinzi prietenii cu un vin de poveste? Argeşenii sunt invitaţi să descopere pe rafturile magazinului din incinta Ramada Piteşti o listă variată de vinuri exclusiviste, pentru cunoscători, dar şi soiuri accesibile ca preţ, însă atent selecţionate de către echipa „Spirito”.

nicu valcu spirito - SPIRITO – magazinul de vinuri pentru toate evenimentele din viaţa ta!

„Spirito” este vizionarul, cunoscătorul, deschizătorul tău de drumuri spre lumea de poveste a licorilor create cu și din pasiune. Iar când vine vorba de excelență, angajaţii magazinului aleg cu grijă branduri menite să rămână în istorie ca excepționale, datorită poveștii și calității pe care o promit, dovedită prin gust și emoție transmisă.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Burger King se deschide și în Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: