Spitalele din Argeș se păstrează în zona roșie a corupției

de | 30.04.2023 19:55 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Cunoscut drept județul șpăgilor la „Permise”, Argeșul este acum și județul șpăgilor în spitale.

Potrivit datelor agregate de platforma Graphs.ro pentru luna martie, pe baza informațiilor de pe platforma data.gov.ro, județul nostru se află în topul corupției spitalicești, cu  4,92%. Ne devansează doar județele Teleorman – 8,11%, Giurgiu – 7,55% și Olt – 5,08%, cu care împărțim și cam același nivel de civilizație și dezvoltare.

La polul opus sunt județele Covasna, Alba și Brașov, în care, întâmplător sau nu, se face și performanță administrativă. Spitalele, se știe, sunt în administrarea autorităților locale și județene. Procentul în care politicul își bagă coada, managerii slabi și pilele de tot felul fac, cu siguranță, diferența.

Graphs.ro a obținut premiul de excelență la Romanian Healthcare Awards – cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deși suntem în era vitezei. În 52 de localități din Argeș nu poți plăti impozitele online!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole