Spitalul Mioveni. Consultații cu bilet de trimitere la cabinetul de oncologie medicală

de | 04.11.2023 18:35 | Mioveni, Din ediția tipărită, Importante, Lifestyle

Pacienții care au nevoie de consultații în specialitate oncologie medicală pot apela și la serviciile oferite de medicul Andreea Lăzescu în cadrul cabinetului din ambulatoriul Spitalului orășenesc Mioveni. Domnia-sa profesează și în București, iar două zile pe săptămână este prezentă la Mioveni

Cancerul are o incidență foarte crescută și în statisticile mondiale figurează ca fiind a doua cauză de deces, după bolile cardiovasculare, în evidențele oficiale fiind 20.551 de argeșeni diagnosticați cu cancer. Detalii și programări se pot face apelând numărul de telefon: 0372.791.212.

Echipa de conducere a unității medicale și medicii din cadrul acesteia au mai adus și un alt beneficiu pentru pacienții oncologici. Cei cărora li s-a prescris tratament chimioterapeutic pot beneficia de implantarea subcutanată a unei camere pentru citostatice.

Dispozitivul permite administrarea repetată și pe o perioadă lungă a tratamentului, fiind evitate înțepăturile multiple, distrugerea și sclerozarea venelor și apariția complicațiilor specifice. Mai mult, camera implantabilă poate fi utilizată și pentru recoltarea analizelor, administrarea substanței de contrast, a antibioticelor sau altor substanțe perfuzabile. Procedura de implantare subcutanată a unui astfel de dispozitiv se realizează în blocul operator, cu anestezie locală, durata intervenției fiind de aproximativ 50 de minute, iar a doua zi pacientul poate pleca acasă. După finalizarea ședințelor de chimioterapie, camera se poate scoate printr-o simplă incizie făcută sub anestezie locală. Atât dispozitivul, cât și implantarea acestuia sunt complet gratuite la Spitalul Orășenesc Mioveni, în baza biletului de trimitere de la medicul oncolog.

 

Foto Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Dr. TEO – Eroziunea dentară

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Mioveni

Ultimele articole