Spitalul din Mioveni a fost reprezentat la o conferință importantă pe domeniul sănătății

de | 14.05.2023 14:48 | Știri, Administrație, Județean, Național

În perioada 11-14 mai 2023, la Cluj-Napoca s-a desfășurat conferința de cercetare și educație legată de sănătate H.E.A.R.T. – Healthcare, Education and Research Talks. Printre invitați s-a aflat și managerul Spitalului Mioveni, dr. Mircea Stoian, care a susținut un discurs pe tema “Stadiul și perspectiva evoluţiei Spitalului Mioveni sub efectul crizei pandemice”.

Sursă foto: Facebook Spitalul Orășenesc Mioveni. Sursă foto: Facebook Spitalul Orășenesc Mioveni.

Evenimentul – aflat la a noua ediție – este organizat de tineri specialiști din domeniul sănătății, ce oferă o viziune integrată asupra cercetării și practicii clinice, asupra creșterii profesionale și personale, în beneficiul pacienților. ”În discursul său, doctorul Mircea Stoian s-a concentrat asupra modului în care Spitalul Orășenesc Mioveni a reușit să depășească limitările actuale ale sistemului medical al României, dar a vorbit și despre cât de vulnerabili am fost atunci când ni s-a prezentat o provocare ca pandemia”, se arată în informarea publicată pe pagina de Facebook a Spitalului Mioveni. Discursul a evidențiat, de asemenea, și ceea ce ar trebui învățat din aceste lipsuri trecute și cum putem fi mai bine pregătiți, pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacienților.

Sursă foto: Facebook Spitalul Orășenesc Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Rezidențiat 2023. Sute de candidați, în concurs!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Orășenesc Mioveni

Ultimele articole