Rezidențiat 2023. Sute de candidați, în concurs!

de | 14.05.2023 10:17 | Știri, Administrație, Național

Ministerul Sănătății organizează, astăzi, sesiunea extraordinară a concursului de intrare în rezidențiat în domeniul medicină. Candidații care nu au fost prezenți în sală în momentul deschiderii sacilor cu caietele cu întrebări (ora 10:00) nu au mai avut acces în sala de concurs.

Ministerul Sănătății a anunțat că la concurs s-au înscris 962 de candidați care vor concura pe 628 de locuri și posturi din cadrul unităților sanitare publice. Cele 628 de locuri și posturi au rămas neocupate în sesiunea din toamna anului 2022 a concursului de rezidențiat, multe fiind în specialități deficitare, precum chirurgia generală, medicina de urgență, medicina de familie, neonatologie. Concursul este organizat în centrul universitar București. Candidații au la dispoziție 4 ore pentru a rezolva 200 de întrebări de tip grilă. Vor fi declarați promovați candidații care obțin un punctaj de minimum 60% din cel mai mare punctaj obținut la acest concurs.

Foto descriptiv. Sursă foto: Aktual24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Admiterea la liceu 2023. Iată când au loc probele pentru elevii care vor în clase cu regim bilingv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sănătății

Ultimele articole