Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

de | 18.08.2023 08:35 | Anunțuri, Din ediția tipărită

▼ Primul furnizor de servicii de radioterapie din regiunea Sud-Muntenia

spitalul sf nicolae

» Spitalul Sfântul Nicolae este o unitate medicală privată, cu 15 ani de expertiză, care oferă servicii medicale la standarde înalte de calitate și siguranță.

» Spitalul Sfântul Nicolae beneficiază de o dotare tehnologică performantă, cu echipamente moderne de diagnostic și tratament.

» Asigurăm o examinare cât mai completă a pacienților, stabilirea unui diagnostic de precizie și efectuarea unui tratament de specialitate, individualizat, cu rezultate optime, de către o echipă medicală experimentată, cu un grad înalt de calificare.

▼ Centru de radioterapie ultraperformant în județul Argeș
▼ Oncologie medicală
▼ Centru de recuperare
▼ Medicină fizică și balneologie
▼ Radiologie și imagistică medicală
▼ Analize de laborator de maximă acuratețe
▼ Spitalizare continuă și de zi

spitalul sf nicolae

SERVICII:

La Spitalul Sfântul Nicolae Pitești oferim servicii de spitalizare continuă, spitalizare de zi, precum și consultații în regim ambulatoriu pentru investigații în vederea diagnosticării și evaluării stării de sănătate, inclusiv investigații paraclinice (și pentru proceduri de tratament specifice ariilor noastre de expertiză: radioterapie, oncologie medicală și recuperare medicală).

SPITALIZARE CONTINUĂ

Serviciile medicale de spitalizare continuă se adresează patologiei reumatologice, posttraumatice, ortopedice sau respiratorii. Diagnosticarea și tratamentele sunt asigurate de aparatura și echipamente speciale, de înaltă performanță.

Baza de tratament dispune de săli de kinetoterapie, cabinete de electroterapie, termoterapie, dar și de o bază de balneologie (băi și împachetări în namol sapropelic din lacul Techirghiol, hidrokinetoterapie, bazin cu apă sărată).

Cuprinde: » Consultație de specialitate »  Investigații și tratament »  Cazare și masă

radioterapie 2 - Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

SPITALIZARE DE ZI

Spitalizarea de zi este o alternativă la internarea continuă pentru cazurile în care sunt necesare investigații în vederea diagnosticării, al monitorizării și al evaluării unei afecțiuni cronice, care nu se pot realiza în ambulatoriu.

Program: Luni-vineri: 07:30 – 18:00

CONSULTAȚII AMBULATORIU

La recomandarea medicului de familie și/sau a medicului de specialitate, în baza biletului de trimitere, pacienții pot beneficia în regim ambulatoriu de consultații și tratamente complexe de recuperare medicală.

De asemenea, aceștia pot beneficia și de investigații paraclinice în ambulatoriu.

Program: Luni-vineri: 07:30 – 18:00

radioterapie 4 - Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

SPECIALITĂȚI:

SINGURUL CENTRU DE RADIOTERAPIE DIN JUDEȚUL ARGEȘ

» Aparat ultraperformant pentru radioterapie în județul Argeș

» Radioterapie gratuită în județul Argeș, prin CNAS

În 2017, în cadrul Spitalului Sfântul Nicolae a fost deschis un centru ultramodern de radioterapie.

Dispunem de un aparat ultraperformant de radioterapie, singurul din județul Argeș, un accelerator de particule Elekta Synergy cu un colimator Agility MLC care permite tratarea tumorilor canceroase cu foarte mare precizie și fără să afecteze major organele din jur.

Tratamentul facilitat de o asemenea tehnică este personalizat pentru fiecare pacient în parte, ceea ce înseamnă că în centrul nostru se face radioterapie pentru aproape toate formele de tumori maligne solide.

Pacienții cu cancer beneficiază GRATUIT de tratamentul de radioterapie în cadrul Spitalului Sfântul Nicolae, fără liste de așteptare și fără bilet de trimitere CNAS, fiind necesară doar recomandarea – din partea unui medic specialist – pentru radioterapie.

radioterapie 1 - Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

Oferim pacienților tehnici moderne de radioterapie:

» Radioterapia 3D conformaţională (3D CRT) 

» Radioterapie cu intensitate modulată (IMRT) 

» Terapie volumetrică cu modulație în arc (VMAT Elekta) 

»  Radioterapie ghidată imagistic IGRT 

Spitalul Sfântul Nicolae Pitești pune la dispoziție 8 rezerve, 2 paturi/rezervă pentru pacienții care nu au posibilitatea de a se deplasa zilnic pentru ședințele de radioterapie, plata fiind suportată de către pacient.

recuperare - Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

 RECUPERARE MEDICALĂ

» Fizioterapie

» Kinetoterapie individuală, de grup, la aparate

» Masaj terapeutic segmentar și general, elongații, tracțiuni vertebrale

» Hidrokinetoterapie, hidromasaj în apă sărată

» Salinoterapie (salină de suprafață)

» Peloidoterapie

radioterapie 3 - Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

Centrul de recuperare, medicină fizică și balneologie din cadrul Spitalului Sfântul Nicolae oferă o bază modernă de tratament pentru pacienții care au nevoie de recuperare medicală din cauza reumatismelor inflamatorii sau degenerative, a sechelelor locomotorii sau neurologice, precum și pentru tratamentul tulburărilor de circulație arterială sau venoasă periferică, al psoriazisului, al nevrozelor, al eczemelor cronice, al obezității.

Centrul pune la dispoziția pacienților proceduri de fiziokinetoterapie și hidrokinetoterapie îmbinate cu un plan de tratament farmacologic și nonfarmacologic, precum și diagnosticarea și tratamentul prin intermediul investigațiilor de osteodensitometrie sau ecografie generală efectuate cu aparatură medicală performantă.

 ONCOLOGIE MEDICALĂ

Consultații de specialitate, pentru diagnosticarea, stabilirea unor planuri de tratament personalizate și monitorizare a pacienților cu cancer.

imagistica - Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

 RADIOLOGIE ȘI IMAGISTICĂ MEDICALĂ

În cadrul laboratorului de radiologie și imagistică medicală de la Spitalul Sfântul Nicolae Pitești vă oferim o gamă extinsă de investigații imagistice și explorări funcționale realizate cu aparatură modernă cum este, spre exemplu, computerul tomograf Siemens.

»  Tomografie computerizată

»  Osteodensitometrie

»  Ecografie

»  Radiologie convențională

»  Electrocardiograma (EKG)

»  Spirometria

»  Oscilometria

spital - Spitalul Sfântul Nicolae – SĂNĂTATE la tine ACASĂ!

Contactați-ne:

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

SJUP – SINGURUL SPITAL DIN JUDEȚ care asigură asistența medicală completă 24 de ore din 24

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lacul Techirghiol | Pitești | Sfântul Nicolae | Techirghiol