Consiliul Local Mioveni, ședință extraordinară de îndată

de | 18.08.2023 09:15 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Astăzi, 18 august 2023, de la ora 10.00, Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară de îndată.

În cadrul ședinței va fi discutată și supusă votului aprobarea proiectului „Guvernanță digitală eHealth și interoperabilitate în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni” și a cheltuielilor legate de proiect, în vederea finanțării acestuia în cadrul apelului de proiecte aparținând Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 – Transformare Digitală, Investiția: I3. Realizarea sistemului de eHealth și Telemedicină, Investiția specifică: I3.3 – Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice”.
Ședința se va desfășura ONLINE.
Reprezentanții Primăriei Mioveni precizează faptul că ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole