Sportiv român și soția sa, accident pe A2: „Mașina e daună totală!”

de | 08.04.2023 16:45 | Știri, Eveniment, Național

  • Accident pe A2!

Luptătorul român de kickboxing, Benny Adegbuyi a fost implicat într-un accident pe autostrada A2. Acesta se afla în mașină cu soția sa și se deplasau spre Constanța.

Sportiv român Benny accident

Benny a declarat pentru GSP că a încercat să evite impactul cu un alt autoturism care i-a apărut brusc în față. Sportivul a intrat într-un parapet și apoi mașina în care se afla a fost aruncată pe partea cealaltă a drumului.

Un echipaj al SAJ Ialomița a interevenit la locul accidentului.

Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.”

În urma accidentului autoturismul a fost distrus: „Mașina este daună totală”

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare”.

Benny Adegbuyi: „Am fost la un pas de tragedie!”

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi.”, a precizat sportivul pentru GSP.ro.

Foto: Antena3 CNN

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Autoturism răsturnat în Argeș! Tânăr de 19 ani asistat de paramedicii SMURD

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole