Stand-up Evolution cu Dan Badea, duminică, 13 noiembrie la Club Hush Pitești

de | 11.11.2022 18:40 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

De peste 15 de ani pe scena de comedie și cu milioane de vizualizări pe youtube, Dan Badea este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România iar acum ajunge în Pitești și nu așa cu mâna goală ci cu materialul său cel mai bun din ultimii 15 ani. O combinație între cel mai bun material al său și cel mai nou.

Un show inedit, interactiv și inovator, despre evoluția sa. Un show despre care cu siguranta se va vorbi si a 2-a zi!

Dan Badea

 

Şi cum niciun număr special de stand-up comedy nu poate începe fără o deschidere în stil mare, Dan Ţuţu si Andrei Garici vin să pregătească terenul pentru Dan Badea.

Scurt, clar și cuprinzător: Un show de la care e ilegal să lipsești.

Când? Duminica, 13 Noiembrie

ora 16:00 SHOW 1

ora  20:00 SHOW 2

Hush

 

Club Hush Pitești

Biletele se găsesc în locație dar și online: https://m.iabilet.ro/bilete-pitesti-stand-up-comedy-cu-dan-badea-stand-up-evolution-ora-16-30-79817/

Hush Veranda

 

Club Hush a luat fiinţă în anul 2006, cu scopul clar de a promova, în Piteşti, evenimentele de calitate.

 

Dan Badea

Foto: cancan.ro

 

Dan Badea este un cunoscut și apreciat actor de comedie și artist de stand up comedie care s-a născut în Bucureşti, pe 23 iulie 1976,. A copilărit în cartierul Tineretului și a urmat apoi cursurile Facultații de Teatru (UNATC) unde a avut norocul să fie repartizat în clasa talentatului Dem Rădulescu.

Acesta și-a început cariera în anii 2000 ca Dj Star, mai exact întreținea atmosfera în mai multe cluburi frecventate de studenți.

Și-a urmat pasiunea pentru stand-up comedy, devenind unul dintre primii comedianți care aduna sute de oameni la spectacole.

Este căsătorit din anul 2017 cu frumoasa piteșteancă Madalina Draghia iar împreună sunt părinții unui băiețel pe nume Arias.

 

Dan-Badea

Foto: unica.ro

 

 

Întrebat într-un interviu ce anume îl inspră acesta a declarat:

Orice. Şi asta e minunat la meseria asta.”

 

Mai jos puteți viziona un moment de stand-up susținut la Sala Palatului, unul din multele momente amuzante marca Dan Badea.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Valoarea tichetelor de masă crește pentru o categorie de angajați

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești