anchetaonline.ro

Valoarea tichetelor de masă crește pentru o categorie de angajați

de | 11.11.2022 15:47 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Veste bună pentru o categorie de angajați din România, care primesc tichete de masă cu o creștere de 10 lei!

Începând cu data de 1 noiembrie, valoarea tichetelor de masă ale angajaților de la Căile Ferate Române a crescut de la 20 de lei la 30 de lei.

Schimbarea s-a produs după semnarea unui act adițional în Contractul Colectiv de muncă al acestor salariați.

Mai mult, potrivit ordonanței de Guvern, salariul acestora va crește cu 6% de la 1 decembrie, după ce anul acesta au mai avut o creștere a salariilor de 10%, potrivit Impact.ro.

Angajații CFR SA încheie anul 2022 cu o creștere salarială cu 16%! Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 Decembrie 2022, și creșterea valorii tichetului de masă, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de lei, de la 20 de lei! Salariații companiei au beneficiat de prima creștere salarială a acestui an începând cu 1 iunie 2022, când s-a acordat o majorare cu 10% a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masă a crescut de la 15 lei la 20 de lei.”, a anunțat conducerea CFR.

Foto Business Magazin

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi vouchere pentru români! Banii vor intra direct pe card

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: