Bărbatul care a dat foc casei în care locuia – reținut pentru 24 de ore

de | 11.11.2022 15:12 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Potrivit ultimelor informații, bărbatul de 37 de ani, din Călinești, care în noaptea de 9 spre 10 octombrie a dat foc casei în care locuia, împreună cu mama sa, a fost reținut pentru 24 de ore.

Conform cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool și al unor afecțiuni de care omul suferă.

El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Joi, bărbatul a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știre inițială, 10 octombrie

Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la o casă din localitatea Călinești, sat Urlucea.

Potrivit primelor cercetări, se pare că focul a fost pus intenționat chiar de către unul dintre locuitorii din casa respectivă, un bărbat de 37 de ani.

Flăcările au cuprins acoperișul casei, dar și o cameră, iar la fața locului au ajuns pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni care au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

incendiu calinesti 2 - Bărbatul care a dat foc casei în care locuia - reținut pentru 24 de ore

Foto ISU Argeș

Salvatorii au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului.

În aceeași casă locuiește și mama bărbatului care a dat foc locuinței. La vederea flăcărilor, femeia a suferit un atac de panică, fiind monitorizată la fața locului de către paramedicii SMURD.

incendiu calinesti 3 - Bărbatul care a dat foc casei în care locuia - reținut pentru 24 de ore

FOTO ISU Argeș

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”, au transmis pompierii.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este cunoscut ca având probleme psihice. El a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la Psihiatrie pentru a primi îngrjiri de specialitate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ultima oră! Medicul Liliana Berca a fost arestată pentru 30 de zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: