Beată, s-a răsturnat cu motocultorul! Femeie grav rănită

de | 11.11.2022 14:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural, Topoloveni

O femeie, în vârstă de 45 de ani, din Călinești, a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu motocultorul.

În cursul zilei de joi, polițiștii din Topoloveni au fost sesizați cu privire la producerea evenimentului rutier, din localitatea Călinești.

Din cercetări, s-a stabilit că femeia de 45 de ani, conducea un motocultor agricol, pe D.C. 73, atunci când a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat.

Argeșeanca a fost rănită grav, fiind transportată la spital.

De asemenea, polițiștii au verificat-o cu aparatul etilotest, reieșind că aceasta se afla sub influența alcoolului, rezultatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Foto descriptiv Romania TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Șoferiță rănită în urma unui accident rutier, pe A1

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole