Start oficial, la Pitești, pentru Raliul Argeșului. Urmează un spectacol de adrenalină și cai putere!

de | 09.05.2024 22:01 | Județean, Importante, Lifestyle

În această seară, 66 de echipaje au luat startul competiției în Piața Primăriei. Acestea se vor întrece în Campionatul Național de Raliuri în diferitele categorii și clase, 8 echipaje iau startul în Trofeul Rally 2 și alte 9 în Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice. Competiția se va desfășura pe durata a două zile de concurs, cu un total de peste 430 de kilometri, cu probe speciale pe Transfăgărășan, lângă Câmpulung și în Pitești.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Salut revenirea în forță a Raliului Argeșului, ediția 2024! 66 de echipaje din cinci țări se vor întrece într-o etapă cu cel mai înalt coeficient oferit de Federația Română de Automobilism Sportiv. În perioada 9-11 mai, vă așteptăm, iubitori ai motorsportului, la cel mai important eveniment de profil din sudul României, organizat în Pitești, pe Transfăgărășan și la Câmpulung. Sub coordonarea impecabilă a DTO Rally, Raliul Argeșului 2024 aduce spectacolul și mai aproape de public, având ca element de noutate o probă spectacol desenată chiar în municipiul Pitești, pe aleile parcului Lunca Argeșului!

Raliul Argeșului este o dovadă în plus că Piteștiul ajunge în top, acolo unde îi este locul și că domnul primar, Cristian Gentea, este un om de cuvânt! Cheia succesului stă în colaborarea exemplară a organizatorilor cu Primăria Pitești, Consiliul Județean Argeș și toate autoritățile locale și naționale care susțin buna desfășurare a evenimentului. Raliul Argeșului este astăzi un  fenomen sportiv de top datorită unui management de top care nu promite, ci realizează!

Mult succes tuturor!”, a transmis senatorul Ovidiu Puiu, prezent la startul din Piața Primăriei Pitești. 

Pentru ediția din acest an, organizatorul ACS DTO Rally Team a pregătit un total de 9 probe speciale. Spectatorii din Pitești pot urmări superspeciala de pe strada Nicolae Dobrin programată vineri, 10 mai, de la ora 17:00. Premierea campionilor va fi sâmbătă 11 mai, de la ora 20.30, în același loc în care s-a dat startul competiției, în Piața Primăriei.

Program:

Vineri, 10 mai 2024: Ziua 1 de concurs

13:53 PS 1 Transfăgărășan 1

 14:16 PS 2 Barajul Vidraru 1

 16:09 PS 3 Godeni

 17:22 PS 4 Superspeciala Pitești

Sâmbătă, 11 mai 2024: Ziua 2 de concurs

 10:23 PS 5 Berevoiești

 11:56 PS 6 Lacul Vidraru

 12:29 PS 7 Piscul Negru

 15:27 PS 8 Transfăgărășan 2

 15:50 PS 9 Barajul Vidraru 2 Power Stage

 20:30 Festivitatea de premiere în Piața Primăriei din Pitești

Organizatorii anunță că cele mai importante momente ale evenimentului vor fi transmise LIVE pe PrimaSport3 sau pe Canalul de YouTube FRAS.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Magicianul Robert Tudor: Joacă primarul de la Pitești de zici că e operat de splină!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Raliul Argeșului CATENA - Powered by Citroën 2024