În ce stațiuni puteți merge? Important pentru pensionarii argeșeni: sute de bilete de tratament balnear

de | 11.06.2024 12:52 | Județean, Economic

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 9 din acest an, cu date de plecare în perioada 26 – 30 iunie, au fost repartizate 217 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tusnad si Vatra Dornei.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro. Eliberarea biletelor se face până în data de 18 iunie, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar. De asemenea, Casa de Pensii anunță că au rămas 7 bilete pentru care nu au fost solicitări în statiunile: Sangeorz – 5 bilete și Slanic Prahova – 2 bilete.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se elibereaă personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie. Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Foto descriptiv. Sursă foto:Facebook Casa Judeteana de Pensii Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Rezultate parțiale la europarlamentare. Iată cine merge la Bruxelles

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bruxelles | Covasna | Eforie | Eforie Nord | Neptun | Prahova | Techirghiol

Ultimele articole