Ștefănești – Anunț public privind decizia etapei de încadrare

de | 22.09.2022 14:15 | Anunțuri, Administrație, Județean, Ștefănești

  • Anunț public

 

UAT ȘTEFĂNEȘTI, titular al proiectului „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în sat Golești, oraș Ștefănești, jud. Argeș”, propus a fi amplasat în orașul Ștefănești, satul Golești, străzile: Radu Golescu, Bucla Gării,Vâlculești, Râului, Barierei, Balastierei ( fosta Ullița Cimitir Golești) județul Argeș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș – nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în sat Golești, oraș Ștefănești, jud. Argeș”, propus a fi amplasat în orașul Ștefănești, satul Golești, străzile: Radu Golescu, Bucla Gării,Vâlculești, Râului, Barierei, Balastierei ( fosta Ullița Cimitir Golești) județul Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș, cu sediul în Pitești, Str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș în zilele de luni – vineri, între orele 10-13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Agenția pentru Protecția Mediului Argeș | Argeș | Ștefănești