În Ștefănești. Lucrări la podețul de pe strada Florilor

de | 05.09.2023 09:53 | Ștefănești, Administrație

Primarul de la Ștefănești, Nicolae Velcea, a anunțat că se lucrează la podețul de pe strada Florilor. Prin aceste lucrări de reparații se urmărește asigurarea accesului uitilizatorilor la traficul rutier cât și pietonal în condiții de siguranță, indiferent de condițiile meteorologice.

Sursă foto: Facebook Nicolae Velcea.

”Încă un podeț de pe raza orașului Ștefănești se află în proces de reabilitare – podețul de pe strada Florilor.

Lucrările de reparații se impun ca urmare a constatării degradării acestuia, iar faptul că șanțurile pentru scurgerea şi evacuarea apelor pluviale sunt înfundate, afectează proprietățile locuitorilor din zonă în timpul ploilor abundente, provocând inundații.

Lucrările de reparații constau în: execuție rigolă carosabilă pentru preluare ape pluviale, demontare teavă metalică existentă, desfacere beton, săpătură fundații, turnare beton pentru truburi, montaj tuburi prefabricate și hidroizolație, șanț betonat, sistem rutier (asfalt).

Prin aceste lucrări de reparații urmărim asigurarea accesului uitilizatorilor la traficul rutier cât și pietonal în condiții de siguranță, indiferent de condițiile meteorologice”, a transmis luni primarul de la Ștefănești, Nicolae Velcea.

Sursă foto: Facebook Nicolae Velcea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din 2024. Pensionarii români vor primi mai mulți bani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Ștefănești

Ultimele articole