Orașul Ștefănești se pregătește de sărbătoare

de | 04.12.2023 14:30 | Ștefănești, Administrație

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea vine cu vești bune. Acesta anunță faptul că marți, 5 decembrie va avea loc festivitatea de aprindere a iluminatului festiv din zona Blocuri și a bradului de Crăciun amplasat în parcarea de la Școala Vintilă Brătianu. 
Păstrăm tradiția și în acest an. Festivitatea de aprindere a iluminatului festiv din zona Blocuri și a bradului de Crăciun amplasat în parcarea de la Școala Vintilă Brătianu, va avea loc marți, 05.12.2023, în jurul orei 17.00, concomitent cu aprinderea iluminatului public stradal.”
la Ștefănești
Nicolae Velcea îi invită pe toți locuitorii din Ștefănești la eveniment, anunțând totodată că Moș NIcolae va face un popas în oraș.
Cu acest prilej, Moș Nicolae va face un popas la Ștefănești pentru a aduce cadouri dulci tuturor copiilor cuminți.
Ne dorim să aducem bucurie și încântare, în special, celor mici și să întâmpinăm sărbătorile de iarnă într-o atmosferă feerică, plină de culoare.
Vă așteptăm alături de noi!”, a transmis edilul pe pagina de socializare. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole