anchetaonline.ro

Încep lucrările de reabilitare. Se închide circulația peste Podul Matrițe!

de | 04.12.2023 14:32 | Pitești, Administrație

Primăria Municipiului Pitești anunță începerea lucrărilor la obiectivul de investiții ”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” – (Pod Matrițe), din data de 05 decembrie, ora 08:00. Circulația rutieră și pietonală va fi oprită peste podul amintit, pe toată perioada de execuție a lucrărilor, respectiv 18 luni.

Conducătorii autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone trebuie să folosească următoarele rute alternative, în conformitate cu indicatoarele rutiere temporare montate la intrările în municipiul Pitești, precum și pe străzile care converg către zona respectivă:

  • dinspre Podul Viilor (DN 73, DN 7) către Bascov se circulă pe autostrada A1;
  • dinspre strada Serelor către strada Depozitelor se circulă pe autostrada A1;
  • dinspre strada Costache Negri către Bascov se circulă pe autostrada A1, prin zona podul Viilor.

Totodată, circulația rutieră pe strada Depozitelor din direcția Podul Viilor – Costache Negri și din direcția strada Serelor – Depozitelor rămâne deschisă până în zona lucrărilor pentru aprovizionarea societăților comerciale. Circulația autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone, pe raza administrativ –  teritorială a municipiului Pitești, se realizează numai în baza acordului de circulație eliberat de Primăria Municipiului Pitești.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CNAIR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Micropiața Prundu a fost modernizată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești