ȘTEFĂNEȘTI. Vești bune transmise de primarul Nicolae Velcea!

de | 18.11.2023 11:32 | Ștefănești, Administrație

Primarul Nicolae Velcea vine cu vești bune!
Acesta anunță că au început lucrările de execuție pentru „Modernizare sistem rutier pe Strada COASTA CÂMPULUI (intersecție Izvorani – intersecție Valea Mare)”, proiect ce vine să completeze investițiile în întreținerea drumurilor, extinderea rețelei de utilități publice și amenajarea spațiilor publice din orașul Ștefănești.
la Ștefănești
Nicolae Velcea informează că reabilitarea și modernizarea străzii va consta în realizarea unei structuri rutiere moderne pe o lungime de 3,163 km. Va cuprinde: lucrări de asfaltare, corectarea profilului longitudinal și transversal, asigurarea și preluarea apelor pluviale, amenajare trotuare, piste pentru biciclete, sens giratoriu la Valea Mare, asigurarea siguranței circulației rutiere.
De precizat că proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
la Ștefănești
Termenul de execuție a lucrărilor este 18 luni calendaristice de la data începerii lucrărilor de execuție iar valoarea totală a proiectului este de: 13.725.035,73 lei cu TVA.
Valoarea finanțării de la bugetul de stat prin programul „Anghel Saligny” este de 12.245.498,26 lei cu TVA.
Valoare finanțării de la bugetul local al orașului Ștefănești este de 1.479.537,47 lei cu TVA.
Așa cum am promis, prin proiecte realiste, continuăm dezvoltarea orașului nostru pentru a-l aduce la nivel european”, a adăugat primarul orașului Ștefănești. 
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole