Un stomatolog fals a fost prins, după ce făcut zeci de intervenții medicale!

de | 01.04.2023 20:33 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii din București au prins un medic stomatolog fals ce a avut zeci de intervenții asupra pacienților.

Este vorba despre un bărbatul sirian, în vârstă de 26 de ani, care s-a dat drept medic stomatolog în ultimele patru luni. În tot acest timp, bărbatul a avut zeci de intervenții medicale.

Totul a început când unul dintre pacienții săi, o femeie, s-a simțit rău după ce a fost la acesta pentru a-i face o extracție.

Femeia a mers la o altă clinică unde i s-a spus că intervenția a fost una greșită. Aceasta s-a dus ulterior, la clinica unde activa falsul medic și i-a spus de o plângere penală pe care urma să o depună. În acel moment bărbatul s-a îmbrăcat și a fugit din clinică, conform Digi24.

Falsul medic a fost ajutat chiar de un alt bărbat care avea drept de liberă practică ca stomatolog.

Cei doi bărbați au fost prinși de poliție şi reţinuţi pentru 24 de ore pentru înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi fals în înscrisuri, sub semnătură privată.

În fapt, unul dintre aceştia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, faţă de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetăţean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România”, precizează un comunicat al DGPMB transmis, vineri, AGERPRES.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un copil de 16 ani a pierdut controlul volanului și intrat cu o maşină direct într-o clădire!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: