Un copil de 16 ani a pierdut controlul volanului și intrat cu o maşină direct într-o clădire!

de | 01.04.2023 19:25 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier a avut loz astăzi, sâmbătă, 1 aprilie, pe o stradă din Târgoviște.

Conform Digi24, un minor în vârstă de 16 ani, care se afla la volanul unei mașini, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, intrând astfel direct într-o clădire.

La data de 1 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că un autoturism, condus de o persoană de 16 ani, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu (imobilul unei – n.r.) societăţi comerciale”, a informat IPJ Dâmboviţa.

Din fericire, în urma evenimentului nu ai existat victime.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a mai precizat sursa citată.

Foto descriptiv Sitirile PRO TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sfârșit tragic pentru 2 oameni, după ce un microbuz a intrat în remorca unui TIR!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole