Dan Stroe: „Fie ca Sfânta Parascheva să vă ocrotescă, să vă călăuzească pașii și să vă lumineze!”

de | 14.10.2023 13:15 | Anunțuri, Lifestyle

Astăzi, 14 octombrie, credincioșii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva. Cu această ocazie primarul Dan Stroe a transmis un mesaj pe pagina de socializare, adresat locuitorilor comunei Bradu.
Dragi brădeni,
În fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxă de pretutindeni prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva. În chip deo­sebit, este cinstită în Moldova, întrucât de mai bine de 350 de ani moaștele ei se găsesc la Iași, fiind izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire.
Sfânta Cuvioasă Parascheva este consi­derată ocrotitoarea orașului Iași și a întregii Moldove, pentru că de-a lungul anilor mol­dovenii au simțit în viața lor lucrarea mi­nunată a harului dumnezeiesc prin mijlo­cirea Cuvioasei Parascheva.
Fie ca Sfânta Parascheva să vă ocrotescă, să vă călăuzească pașii și să vă lumineze!”
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: