Deputatul Adrian Miuțescu: ”Forța Dreptei este alături de antreprenori și le apără interesele”

de | 14.10.2023 13:13 | Județean, Politic

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură (CCIA) Argeș a premiat miercuri excelența în afaceri prin ”Topul Firmelor din Argeș”, ediția a XXVIII-a. Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, prezent la eveniment a felicitat organizatorii și companiile argeșene performante, care prin rezultatele obținute s-au regăsit în Topul Firmelor!

”Am participat bucuros la cel mai important eveniment de business din județ, organizat la Complexul Star Plaza din Bascov. Îi mulțumesc domnului George Caval, președinte CCIA Argeș, pentru invitație și pentru organizarea ireproșabilă.

Au fost prezenți peste 275 de reprezentanți ai mediului de afaceri, administrativ și academic din județul nostru. A fost premiată performanța antreprenorilor care, prin eforturile lor, fac ca județul Argeș să fie unul dintre cele mai dinamice din România.

Am amintit, cu această ocazie, că Forța Dreptei este alături de antreprenori și le apără interesele. De altfel, Forța Dreptei și USR au fost singurele partide care au atacat la CCR pachetul de măsuri fiscale pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament. Aceasta a fost sigura cale pentru ca „Legea Creșterii Taxelor” să nu intre în vigoare la 1 octombrie.

Felicitări organizatorilor și companiilor argeșene performante, care prin rezultatele obținute s-au regăsit în Topul Firmelor!”, a transmis deputatul Adrian Miuțescu în ultima postare publicată pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: ”Proprietatea privată, apărată la CCR de Forța Dreptei”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole