Veste bună transmisă de Nicolae Velcea locuitorilor din Ștefănești

de | 14.10.2023 12:45 | Administrație, Ștefănești

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea a anunțat faptul că unul dintre proiectele așteptate de foarte mulți locuitorii din zona „Blocuri” s-a concretizat zilele acestea și anume amenajarea fântânii publice de la Bl. 18 – 19.

la Ștefănești

Această fântână a beneficiat de un proiect de reabilitare și modernizare, astfel că la finalul anului 2022 au fost realizate lucrările de foraj și captare a apei potabile, iar acum s-au finalizat lucrările de amenajare a zonei din jurul fântânii, fiind creat un spațiu modern și atractiv pentru locuitorii orașului”, a anunțat edilul Ștefăneștiului pe pagina de socializare.

Nicolae Velcea a anunț de asemenea că au fost încheiate și lucrările de reabilitare a fântânii publice de pe strada Oțelești, punct pod Gorgoiești.

 

Foto: Facebook Nicolae Velcea

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patronii Macro Suin pregătesc un nou proiect imobiliar de 15 milioane euro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești