(VIDEO) Subprefectul Bogdan Minciunescu, în privința Bulevardului Pardon: „Am decis să NU formulez recurs!”

de | 13.04.2023 10:45 | Știri, Administrație, Județean

Astăzi, 13 aprilie, subprefectul Bogdan Minciunescu a susținut o declarație de presă pe tema subiectului Bulevardului Pardon din Câmpulung Muscel.

În lipsa prefectului Radu Perianu , plecat în concediu de odihnă dar și a subprefectului Ciprian Neculăescu care a intrat în concediul medical, Bogdan Minciunescu a fost cel care a trebuit să anunțe decizia pe care a luat-o în acest caz.

Acesta a anunțat că refuză se semneze recursul în cazul bulevardului Pardon.

De precizat faptul că astăzi era ultima zi în care Instituția Prefectului Argeș putea să facă recurs în acest caz.

Bogdan Minciunescu despre blvd Pardon

Astăzi este ultima zi în care Instituția Prefectului Argeș poate înainta recurs la sentința civilă a Tribunalului Argeș privind Bulevardul pardon din Municipiul Câmpulung Muscel.

 

Vă informez că am decis să NU formulez recurs repet să NU formulez recurs.

 

Această decizie am luat-o în primul rând având în vedere interesul câmpulungilor și ținând cont de motivarea instanței care arată că interesul public este prioritar”, a precizat subprefectul Minciunescu.

 

Mai jos este declarația completă a subprefectului Bogdan Minciunescu referitor la bulevardul Pardon.

Foto/Video: Instituția Prefectului Argeș

 

Citez din motivarea instanței: „Nu în ultimul rând, instanța apreciază ca fiind pertinente și apărările promovate cu referire la principiul proporționalității, apreciind că, în raport de data emiterii actului și față de data formulării prezentei cereri, la mai bine de doi ani de la emiterea sa, dat fiind și împrejurarea că lucrările executate în baza acesteia sunt aproape de finalizare, măsura anulării autorizației de construire nu ar fi nici pe departe o măsură oportună ci, din contră, o măsură total inadecvată, care ar fi de natură a afecta negativ interesul public, precum și interesele particularilor care locuiesc sau desfășoară activități comerciale în această zonă vizată de prezentele lucrări. ” Am încheiat citatul.

Iată că Instanța a apreciat caracterul neîntemeiat și a respins acțiunea.

Cu toate acestea, în măsura în care domnul prefect consideră oportun să introducă recursul, are posibilitate să o facă în cursul zilei, semnând actele, așa cum ar fi putut să o facă înainte să plece în concediu de odihnă, știind că în această perioadă este termen limită pentru recurs.

În condițiile în care domnul prefect, care a inițiat acest demers în instanță, a preferat să plece în concediu de odihnă, eu mi-am asumat această responsabilitate și o fac cu tărie pentru binele câmpulungenilor și cu credința că respect litera și spiritul legii. Este convingerea mea sinceră că fac ceea ce trebuie.

Nu fac nici jocul domnului prefect, nici jocurile doamnei Elena Lasconi, ci pur și simplu înțeleg să apăr, în limitele legii, interesele cetățenilor din municipiul Câmpulung.

Vă mulțumesc pentru atenție!

Vă urez o zi frumoasă și sărbători liniștite!” a mai declarat subprefectul Bogdan Minciunescu. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anchetă privind meciul CS Mioveni-Dinamo! Steliano Filip, vizat într-un dosar de pariuri suspecte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogdan Minciunescu